Projektgrupper

Projektgrupper

Som medlem hos Mälekon har du förmånen att gå med i någon av våra projektgrupper. Antingen väljer du att gå med i ett av våra årliga event eller så har du möjlighet att komma egna förslag till event där du har möjlighet att ta ansvaret som projektledare.

Är du intresserad av att gå med i någon av dessa eller har några frågor, kontakta oss på ordforande@malekon.se

Rookieperioden – Projektgrupp för att introducera de nya ekonomstuderande på Mälardalens Högskola. Platser som ska tillsättas är generaler, lekledare m.m. Generaler tillsätts under våren och förberedelser pågår fram till insparksdagen som brukar vara några dagar innan starten på skolan. Observera: alkohol kan förekomma!

Detta krävs utav dig om du vill engagera dig under Rookieperioden:

  • hög social kompetens
  • Arbete under sommarlovet
  • Stort engagemang
  • Våga bjuda på dig själv

SM i Ekonomi – Mälekon håller i en deltävling i Västerås som senare avslutas i en final någonstans i Sverige tillsammans med andra deltagande skolor. Kraven på att du ska få gå med i denna projektgruppen är inte så höga då du i princip endast ska vara duktig på att planera och utföra planeringarna. Mer info kan du läsa om här.

Mälekons Ekonom Dag (M.E.D.) – En dag tillägnad för ekonomerna där företag från näringslivet kommer och föreläser för studenter som är intresserade av ett framtida jobb för dessa företag. Kraven är att du ska kunna ta kontakt med olika företag, planera och utföra. Mer information om M.E.D. hittar du här.

 

Kontakta oss om du vill att Mälekon ska arrangera ett event eller om du vill ordna ett eget event!