Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar för akademiker i början av sina karriärer, antingen under studietiden eller upp till fem år efter examen – Young Professionals. Det är vår nisch, vårt expertområde och en målgrupp vi tror på. Academic Work finns i sex länder och förmedlar över 16 000 jobb per år. Genom oss kan studerande och nyexade få utvecklande och meriterande deltidsjobb, heltidarbeten, sommarjobb, internships och talangprogram, knyta viktiga kontakter inför framtiden och få en kickstart på sin karriär.

 

Ekonomi är ett av våra största affärsområden och vi vet att ni som har valt den karriärvägen har oändliga möjligheter i er framtida framgång. Detta ser vi även inom Academic Work, där många börjar som assistent under studietiden och sedan gör raketkarriär inom företaget.Vanliga deltidstjänster hos oss inom ekonomi är ekonomiassistent, redovisningsekonomer, businesscontroller och inköpare.Utöver det har vi även tjänster inom andra områden och även generella deltidsjobb som passar under studietiden. Vill du läsa mer och se vilka tjänster som finns tillgängliga just nu, hittar du de på vår hemsida www.academicwork.se.

 

Vi på Academic Work vill stötta och följa dig genom din framgångssaga och karriär och det är därför vi är stolta sponsorer av Mälekon!