ICA Affärsservice

Med cirka 300 medarbetare och hantering av nästan 800 kunder är ICA Affärsservice Västerås största leverantör av ekonomi- och lönetjänster. Vi är dessutom en av Nordens största leverantör av ekonomi- och lönetjänster.

ICA Affärsservice är en del av ICA Sverige AB och tillhör ICA Gruppen. Vårt uppdrag är att göra varje dag lite enklare för ICA-handlare ochkoncernbolag genom att erbjuda högkvalitativa helhetslösningar inom redovisning, ekonomistyrning och lön. Vår vision är att vara det självklara valet för såväl ICA-handlare och koncernbolag.


 

Vi skapar kundvärde genom våra strategiska mål och ledstjärnor:

Kontakt:

Mejl: kontakt.affarsservice@ica.se
Instagram: @icaaffarsservice

Karriär på ICA Affärsservice

Vi erbjuder intressanta utmaningar på en stimulerande arbetsplats i centrala Västerås. Alla som jobbar hos oss deltar i vårt gemensamma förbättringsarbete KOMPIS.

När du jobbar hos oss har du:

    • – Över 300 kollegor
    • – Många karriärvägar
    • – Kompetensutveckling i vardagen
    • – Den stora koncernens fördelar
    •  

Vill du vara en del av oss, både under och efter din studietid? Håll utkik efter dina karriärmöjligheter på ICA Affärsservice. Vi är huvudsponsor till Mälekon och finns med under Rookie-veckorna, på MED i november och även på lite andra aktiviteter under året. På MED kommer vi att prata mer om karriärmöjligheter men kolla gärna in dessa länkar så länge:

https://www.icagruppen.se/karriar/#!/

https://www.icagruppen.se/karriar/#!/lediga-jobb

Vi är en del av ICA

Att göra varje dag lite enklare, det är vår vision. Den fångar det vi strävar efter att åstadkomma: att hitta enklare och bättre lösningar för våra kunder så att de ska kunna handla bekvämare, laga godare mat, leva ett friskare liv, ha en tryggare hushållsekonomi och leva i mer hållbara samhällen. Eftersom vi möter en stor del av befolkningen dagligen – i våra butiker, apotek och digitalt – har vi unika möjligheter att verkligen göra skillnad. Varje dag.

Hos oss på ICA har det vuxit fram en stark kultur. När vi ska beskriva vår kultur blir två saker tydliga: vi har en stark entreprenörsanda, samtidigt som det är väldigt familjärt. Med entreprenörsanda menar vi att vi har ett stort driv, nyfikenhet, är innovativa och har modet att pröva nytt. Samtidigt är det enkelt att vara sig själv – och oavsett vem vi möter så hälsar vi med förnamn och ett enkelt ”Hej”.

Välkommen in – varje dag!